Kaç kişi olmuş?

22 Ekim 2011 Cumartesi

GÜVEçTE ETLi TAZE FASULYE VE çiKOLATALı KURABiYE







Etli taze fasulyemi annemin verdiği emektar güveç tenceresinde yaptım. Her şeyi çiğden koyuyorum. İçine hiç su koymadan yaptığım güvecin en önemli özelliği çok uzun süre kısık ateste pişmesi. Çok lezzetli oluyor.



Bu da oğlum için yaptığım çikolatalı kurabiyem. Kurabiyeyi yerken aldığım iltifatlarsa övünmeye değerdi :) Sen dünyanın en güzel annesisin, sen bu kurabiyenin içine ne koydun..... :)) iŞTE İÇİNE KOYDUKLARIM... VE TABİİİİİİ BOL MİKTARDA SEVGİYİ DE HAMURA EKLEMEYİ UNUTMAYIN :)

Malzeme ve ölçüler:
Yarım paket yumuşak margarin
Yarım su bardağı sıvı yağ
Bir su bardağı pudra şekeri( kendim yaptığım)
1 tane yumurta
Un,kabartma tozu ve damla çikolata
(HEPSİNİ KARIŞTIRIN VE DİLEDİĞİNİZ GİBİ ŞEKİL VERİN)




1 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel